Raaka-aineemme
Valitse terveystuotteesi ainesosan mukaan

Alfalfa - "kaikkien ruokien isä"
Sinimailanen (alfalfa) on yksi tehokkaimmista lääkekasveista muinaisessa lääketieteessä. Kiinalaiset ovat käyttäneet tätä vähäkalorista kasvia jo tuhansia vuosia ja kehuvat sinimailasen parantavia ominaisuuksia. Alfalfa edistää vahvempaa puolustusjärjestelmää. Se luo turvallisemman ympäristön soluillemme taistelemalla vahvemman terveytemme puolesta. Sinimailanen auttaa hallitsemaan verensokeri- ja kolesterolitasoja, pitää kehon elinvoimaisena, puhdistaa veren, poistaa toksiinit maksasta ja puhdistaa ruoansulatuskanavan suolet.
Sinimailasen juuret saavuttavat jopa 6 metrin syvyyden, mistä se voi poimia enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita kuin mikä muu maanpäällinen kasvi. Alfalfa tulee ekologisesti puhtailta luomupelloiltamme.
Tyrni - Virolainen vitamiinipommi
Tyrniä on käytetty tuhansia vuosia luonnollisena lääkkeenä erilaisiin vaivoihin. Tyrni on tärkeiden vitamiinien, kivennäisaineiden ja hyödyllisten kasviyhdisteiden lähde. Se sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka edistävät kehon luonnollista vastustuskykyä. Tyrniä käytetään myös puolustusjärjestelmän stimulointiin ja tukemiseen. Siksi tyrnimarjaan perustuvia tuotteita pidetään erinomaisena avustajana kausiluonteisen vilustumisen ehkäisyssä sekä sairauksista parantumisessa.
Tuotteidemme yhtenä raaka-aineena käytetty tyrnimarja on peräisin luotettavalta ja sertifioidulta luomuviljelijältä.


Hunaja - kultainen voima
Hunajaa tuotetaan Saarenmaalla runsaasti ja on monia syitä rakastaa hunajaa. Hunajassa on erilaisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten antioksidanteja ja hivenaineta, jotka yhdessä sinimailasen ja tyrnin kanssa tukevat puolustusjärjestelmää.Hunajalla on myös tulehdusta ehkäisevä ja antibakteerinen vaikutus.
Tuotteidemme yhtenä ainesosana käytetty hunaja tulee luotettavalta ja sertifioidulta luomuviljelijältä.
Villi mustikka - antioksidanttien kuningas
Viron vanha sanonta "mustikat sulkevat lääkärin oven" kertoo paljon tämän marjan voimasta. Vuosisatojen ajan ihmiset ovat syöneet metsämustikoita ylläpitääkseen hyvää silmien terveyttä, vähentääkseen silmien väsymystä ja punoitusta.
Mustikas on tosi hyödyllinen terveydelle, sillä ne sisältävät helposti imeytyviä vitamiineja ja kivennäisaineita. Mustikat sisältävät esimerkiksi runsaasti antosyaaneja, jotka mm. antavat marjoille niiden violetin värin. Antosyaanit ovat antioksidantteja, jotka poistavat haitallisia vapaita radikaaleja kehosta ja ehkäisee oksidatiivista stressiä.
Lisäksi mustikat auttavat rauhoittamaan verisuonia tekemällä valtimoista joustavampia, mikä alentaa verenpainetta.


Puolukka - paikallinen supermarja
Puolukoita löytyy metsistä ja soista ympäri Viroa. Sitä punaista ja maagista marja voidaan kutsua myös superfoodiksi, koska sillä on useita hyötyjä organismillemme.
Puolukoiden ravintoarvoa tutkiessaan on havaittu, että marjoissa on poikkeuksellisen runsaasti mangaania, sinkkiä, kromia, piitä ja muita elementtejä, jotka ovat välttämättömiä ihmiskehon hyvän toiminnan kannalta.
Puolukoissa, kuten monissa muissa marjoissa on runsaasti kasviyhdisteitä - antosyaaneja ja flavonoideja. Antosyaaneja pidetään ennen kaikkea vahvoina antioksidantteina, joilla on kyky sitoa vapaita radikaaleja kehossa. Lisäksi niillä on antimikrobisia sekä tulehduksen ja syövän vastaisia ominaisuuksia.
Viimeisimmät artikkelit

Sinimailanen (Alfalfa) - "Kaikkien Ruokien Isä"

Uute, tinktuura, liuos - osaatko erottaa ne toisistaan?

Kolesteroli - mikä se on ja mitkä ovat sen eri muodot?
